Avalon Legends Solitaire 2

Hoewel de druïden van Avalon een teruggetrokken leven in de bossen leiden, hebben ze lang geleden een belangrijke afspraak met koning Arthur gemaakt. In ruil voor het waardevolle advies en de hulp van de druïden, bewaken de ridders van de koning de uitgestrekte bossen. Lange tijd was hun samenwerking overbodig. Er heerste vrede in Avalon en het leven was goed. Daar kwam echter verandering in toen de bergkobolden een nieuwe koning kroonden!

De nieuwe koning van de kobolden vormde een gigantisch leger en trok tegen Arthur en zijn ridders ten strijde. Koning Arthur en zijn dappere ridders slaagden er uiteindelijk in het leger terug te dringen maar Avalon en ook Camelot, het kasteel van de koning, lagen volledig in puin. Terwijl Arthur en zijn ridders eropuit trekken om de koboldkoning voor eens en altijd te verslaan, is het aan de druïden om Camelot in oude glorie te herstellen.

Leid de kracht van de natuur door de magische kaarten van de druïden om krachtige groei- en herstelspreuken te vormen. De magie van de druïden is echter aan strenge regels gebonden. De spreuken werken alleen als jij de kaarten zo zorgvuldig mogelijk in de juiste volgorde zet. Oogst de kracht van de kaarten terwijl je in 300 prachtige gemaakte solitaire-levels door Avalon reist. Verzamel alle hulpbronnen die je nodig hebt om het eens zo prachtige koninkrijk weer op te laten bloeien. Alleen met jouw hulp kan het leven in Avalon weer als voorheen worden!

Wil jij ook zo graag Klaverjassen? Klik dan hier voor de Klaverjassen spelregels!

Kenmerken
*Reis naar Avalon
*300 meeslepende solitaire levels
*Knap Camelot met ruim 30 gebouwen op
*Oogst de kracht van 24 unieke power-ups
*Verzamel hulpbronnen om Camelot weer op te bouwen
*Verwijder alle kaarten van het speelveld
*Prachtige graphics
*Nederlandstalig spel

Willem Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *