Forgotten Tales – Day of the Dead

Volgens een oude, Mexicaanse legende gaan op de dag van de Doden de hemelpoorten open waardoor de zielen van overleden mensen hun geliefden kunnen bezoeken. Manuel en Maria kiezen ervoor op deze speciale dag in het huwelijk te treden, zodat ook hun overleden familieleden aanwezig kunnen zijn. Helaas zijn niet alle zielen die door de geopende poort glippen goedaardig. Het bruidje Maria wordt door een kwade geest ontvoerd en naar de dodenwereld gebracht!

Manuel is radeloos. Met behulp van een sjamaan slaagt hij erin de wereld van de doden te betreden. Vergezel hem tijdens zijn wonderbaarlijke zoektocht en probeer Maria op te sporen. Geniet van bijzondere omgevingen, ontspannende muziek en grappige personages die belangrijke voorwerpen zijn kwijtgeraakt. Vind Maria en verzamel alle ingrediënten voor een drankje dat je nodig hebt om het verliefde tweetal veilig terug te laten keren. Bewijs dat je een kei in kaartspelletjes bent en zorg ervoor dat de twee geliefden nog lang en gelukkig zullen leven!

Heb jij genoten van de bijzondere sfeer van dit prachtig gemaakte spel? Download dan bij Denda Games ook het zoek en vind spelletje Mexicana: Deadly Holiday en het kaartspelletje Zombie Solitaire.

Kenmerken

  • Denda Games helpt Manuel
  • Een vermakelijk spel
  • Tal van uitdagingen
  • Een uitgebreid spel voor uren speelplezier
  • Ontmoet grappige personages
  • Verzamel bijzondere ingrediënten
  • Fantastische bonuskaarten
  • Volledig Nederlandstalig

Wilt u ook zo graag yahtzee spelen? Kijkt u dan ook is op onze spelletjes website!

Willem Auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *